• E-mail ProVault
  COMPLETE BESCHERMING TEGEN DATAVERLIES
 • E-mail ProVault
  SNELLE ZOEKFUCTIE VERBETERT PRODUCTIVITEIT
 • E-mail ProVault
  ALLE EMAIL ALTIJD BESCHIKBAAR

WAAROM EMAIL ARCHIVERING!

Email Archivering is een belangrijke tool voor de beveiligde back-up van al uw email met volledige compliancy.

Met de e-mailarchief oplossing van Email ProVault maakt u een back-up en archief van elke inkomende, uitgaande of intern verstuurd e-mailbericht.

Email Archivering verbetert productiviteit, vermindert compliance-risico’s en integreert selfservice-toegang, eenvoudigere eDiscovery en automatisch voldoen aan de wettelijke bewaartijd, en kosteneffectieve, langetermijn-retentie.

 

START NU!

EN BETAAL DE EERSTE 2 MAANDEN SLECHTS 50%

VRAAG AAN!

VOORDELEN VAN EMAIL ARCHIVERING

Complete bescherming tegen dataverlies

Complete bescherming tegen dataverlies

Bescherm u of uw organisatie tegen dataverlies door technische storingen, corrupte PST bestanden of verwijdering van email door gebruikers. Hiermee gaat waardevolle informatie verloren. Met Email ProVault elimineert u deze risico’s volledig. Met een compleet emailarchief van Email ProVault is uw email altijd beschikbaar. Zelf als uw provider een storing heeft.

Verbeter performance mailserver

Verbeter performance mailserver

Emails worden automatisch en rule-based verwijderd van de mailservers eens zij zijn gearchiveerd. Hiermee verlaagt u per direct de workload van uw servers, wordt onderhoud en beheer van uw email omgeving eenvoudiger en neemt de performance toe. Vaak kan 80% van uw email data kan worden gearchiveerd. 

Zoekfunctie verhoogt productiviteit en besluitvorming

Zoekfunctie verhoogt productiviteit en besluitvorming

Mails zijn belangrijke en veelomvattende informatie bronnen.  Email ProVault zorgt ervoor dat gebruikers de informatie uit de email eenvoudig en extreem snel kunnen doorzoeken, wat de algehele productiviteit binnen het bedrijf verhoogt. Middels geavanceerd full text search methodieken haalt u meer informatie uit uw email dan met Outlook.

Juridische risico’s verlagen en compliant

Juridische risico’s verlagen en compliant

Prodigma Email ProVault helpt ondernemingen te voldoen aan het groeiend aantal eisen aan email compliance, eDiscovery en andere wetgeving. Elke onderneming dient haar email voor de belastingdienst 7 jaar te bewaren. Email ProVault geeft vertrouwen doordat de communicatie geschiedenis veilig, met audit trails en digitale waarborgen wordt bewaard. Ook beschermd deze oplossing ondernemingen tegen algemene juridische risico’s en klachten van klanten.

Backup en Restore van alle Email

Backup en Restore van alle Email

Email ProVault vervangt indien gewenst de Backup en Restore van al uw email. Elke email wordt binnen 1 minuut gearchiveerd en kan op elk gewenst moment door de gebruiker worden teruggezet vanuit Email ProVault naar de mailbox. Zonder enige hulp van de IT afdeling.  Zonder terug te hoeven vallen op Back-ups.

Dataopslag van email Back-ups en Archief

Dataopslag van email Back-ups en Archief

Email ProVault emailarchief is gebaseerd op cloud-technologie en bevat alle interne en externe    e-mail communicatie. Het archief is uitermate veilig en betrouwbaar en biedt een    ongelimiteerde capaciteit aan dataopslag in Nederlandse Datacenters gedurende een bewaarperiode die oneindig kan zijn.    De kosten zijn gebaseerd op het daadwerkelijke gebruik waardoor uw opslagkosten voorspelbaar zijnEmail ProVault garandeert 100% beschikbaarheid. Het bewust of onbewust verwijderen van email is onmogelijk en het verzamelen van emails in onbeheersbare en onveilige PST-bestanden behoort tot het verleden.

Zorg dat uw cruciale e-mails veilig en toegankelijk zijn wanneer u ze nodig hebt!

Neem contact op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

   Om een juiste offerte te kunnen uitbrengen, verzoeken wij u om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

   Contactgegevens
   Bedrijfsnaam
   Contactpersoon
   Email
   Telefoon
   IT omgeving
   Hoeveel email servers vallen onder uw beheer?
   Welke server software gebruikt u binnen uw emailomgeving?
   Hoeveel email accounts wenst u te archiveren?
   Wat is de gemiddelde grootte van een mailbox?
   Wensen
   Archivering van de mailboxes mag via:
   Mijn omgeving behoort compliant te zijn met:
   Opmerkingen