Cloud ProVault
Cloud ProVault

Cloud ProVault

 • Cloud ProVault
  VANAF € 0,039 PER GB PER MAAND
 • Cloud ProVault
  ARCHIEF ONLINE DIRECT BESCHIKBAAR
 • Cloud ProVault
  PAY AS YOU GROW
 • Cloud ProVault
  100 % Nederlandse datacenter garantie

Cloud ProVault biedt veilige en duurzame opslag van Archief en Back-up data tegen zeer scherpe prijzen in Nederlandse Datacenters.

Om de kosten laag te houden, is het Cloud Storage platform geoptimaliseerd voor niet frequent benodigde data terwijl deze toch direct en online beschikbaar is. Met Prodigma Cloud ProVault kunnen klanten betrouwbaar kleine dan wel grote hoeveelheden data opslaan tegen een scherp tarief vanaf € 0,039 per Gigabyte per maand. Hiermee kunt u dure storage systemen ontlasten en zijn investering in uitbreidingen of upgrades vaak niet nodig.

Vanaf €0,039 per GB per maand

VANAF €0,039 PER GB PER MAAND

Archief online direct beschikbaar

ARCHIEF ONLINE DIRECT BESCHIKBAAR

GEEN UPFRONT INVESTERINGEN

GEEN UPFRONT INVESTERINGEN

GOED BEVEILIGD OPGESLAGEN

GOED BEVEILIGD OPGESLAGEN

Pay as you grow!

99.999999999% integriteit van uw data!

24*7 Nederlandstalige helpdesk

24*7 NEDERLANDSTALIGE HELPDESK

Vanuit Nederlandse DC

VANUIT NEDERLANDSE DATACENTERS

ISO 27001 gecertificeerd

ISO 27001 GECERTIFICIEERD

Prodigma Cloud ProVault

 • Prodigma Cloud ProVault biedt veilige en duurzame opslag van Archief en Back-up data tegen zeer scherpe prijzen in Nederlandse Datacenters.

  Om de kosten laag te houden, is het Cloud ProVault platform geoptimaliseerd voor niet frequent benodigde data terwijl deze toch direct en online beschikbaar is. Met Cloud ProVault kunnen klanten betrouwbaar kleine dan wel grote hoeveelheden data opslaan tegen een scherp tarief vanaf € 0,039 per Gigabyte. per maand. Hiermee kunt u dure storage systemen ontlasten en zijn investering in uitbreidingen of upgrades vaak niet nodig.

  Bedrijven betalen vaak meer dan nodig is voor data-archivering. Ten eerste, zijn er dure upfront investeringen nodig voor hun archivering oplossing (waarin de maandelijkste kosten voor operationele kosten, zoals energie, faciliteiten, personeel, en het onderhoud niet is opgenomen). Ten tweede, omdat bedrijven vooraf moeten inschatten wat hun benodigde capaciteit zal zijn, met vaak als resultaat oversizing om ervoor te zorgen dat er genoeg capaciteit is voor data-redundantie en onverwachte groei. Dit leidt tot onderbenutte capaciteit en desinvesteringen.

  Met Cloud ProVault betaalt u alleen voor wat u gebruikt met flexibele afname.

  Cloud ProVault verandert het spel voor data-archivering en back-up:

   • Vanaf €0,039 per GB per maand of te wel €39,90,= per Terabyte /maand
   • Uw data gegarandeerd opgeslagen in de Nederlandse Cloud
   • Geen grote investeringen vooraf nodig
   • 24*7 Nederlandstalige helpdesk beschikbaar

  Grote hoeveelheden van uw bedrijfsgegevens is ouder dan 1 jaar en wordt nauwelijks nog gebruikt door uw medewerkers. Toch staat deze data vaak op uw dure storage systemen opgeslagen waardoor systemen overvol zijn en uitgebreid dienen te worden. De hiermee gepaarde investeringen zijn vaak niet nodig. Als u uw oudere data gaat archiveren in de Cloud bijvoorbeeld.

  Door gebruik te maken van Cloud ProVault kunt u oudere data veilig opslaan in de Cloud en zonder dat het nodig is dat de data niet meer direct ter beschikking staat als u deze nodig heeft.

  Prodigma Cloud ProVaultkunt u afnemen als:

   • Archive Storage Spaces
   • Enterprise Managed Cloud Vault
   • Full Service Cloud Archive

  Prodigma Enterprise ProVault

  Door Cloud ProVault te combineren met een ARTEC Enterprice Managed Archive module kunnen wij uw ongestructureerde data volledig automatisch voor archiveren naar de Cloud. Naar wens kunnen alle Mails, Files, Prints, Scans en zelfs uw voice 100% veilig en compliant worden opgeslagen. Hiermee verkrijgt u meer inzicht in alle beschikbare gegevens en informatie en MEER continuïteit en beschikbaarheid.

  Meer informatie vind u hier

   • Universele archivering oplossing
   • Schaalbaar door flexibele modules
   • Archiveert in ongewijzigde originele formaat

  Prodigma Cloud ProVault is een schaalbare en flexibele Cloud Storage oplossing welke geoptimaliseerd is voor gearchiveerde data en is 100% compatible met onder andere:

  Commvault, VEEAM en MS Storage Server en SMB 3.0

   

  • Lage Kosten
  • Pay as you go!
  • Archief ten alle tijde direct beschikbaar
  • Ten alle tijde encrypted
  • Geen upfront investeringen
  • Uw data veilig opgeslagen in Nederlandse Datacenters
  • ISO 27001 gecertificeerd
  • Geen NSA, Geen Patriot ACT

   

  Lage Kosten

  Cloud ProVault is een extreem goedkope cold storage opslagdienst met prijzen vanaf € 0,039 per GB per maand. Er zijn geen up front investeringsverplichtingen, en alle lopende operationele kosten zijn inbegrepen in de prijs. U bespaart geld door te enkel te betalen voor wat u gebruikt*.

  * Afname Cloud ProVault start vanaf 1Terabyte.

  Zekerheid en Beveiliging

  Verbindingen met de dienst Cloud ProVault zijn ten alle tijde versleuteld middels hoogstaande AES encryptie. De connectie kan gelegd worden via een versleuteld internet connectie maar ook kunt u kiezen voor een Layer 2 connectie via de NDIX. Prodigma kan uw organisatie adviseren welke oplossing het best bij uw behoefte past en kan de verschillende oplossingen aanbieden. De kosten voor de verbindingen zijn niet inbegrepen en worden naar werkelijk verbruik doorbelast.

  Uw data wordt middels data encryptie op het Cloud ProVault platform nogmaals beveiligd. Tevens maken wij gebruik van een intelligent Storage OS wat zorgdraagt voor een data integriteit van 99,9999999%. Uw data is middels een eigen target te koppelen en u organisatie is de enige die hier rechten toe heeft

  Uw data word opgeslagen in Nederlandse datacenters en naar keuze op 1 of meerdere locaties. Deze datacenters zijn allemaal ISO 27001 gecertificeerd en onze eigen dienst zal ISO 27001 gecertificeerd worden. Onze processen worden dagelijks gecheckt door een eigen security officer.

  Flexibiliteit

  Prodigma Cloud ProVault is een dienst welke op een flexibele wijze ingepast kan worden in uw infrastructuur. Als beschreven kunt op verschillende manier verbinding leggen met onze dienst, Daar naast kunt u met verschillende protocollen koppelen als SMB 2.0, ISCSI, CIFS, NFS en FTP en kunt u intergreren met de door uw organisatie toegepaste back-up of archief software.

  Prodigma kan u daarnaast een Storage scan aanbieden om u inzicht te geven in de mogelijkheden tot archiveren binnen uw organisatie.

  Duurzaamheid data

  Ons Storage platform is ontworpen om de gemiddelde jaarlijkse duurzaamheid van 99,999999999% voorzien in een archief. De service is redundant uitgevoerd en kan indien gewenst op meerdere locaties asychroon worden opgeslagen. Cloud ProVault voert in tegenstelling tot traditionele systemen systematisch data integriteitscontroles uit.

   

 •  

  Prijzen exl. BTW gebaseerd op Gigabyte per maand binnen een jaar contract. Minimale afname 1 Tb
   
  Wijze van opslaanEnkelvoudigRedundantGeoredundant
      
  Cloud ProVault  < 10 TB € 0,048 € 0,058 € 0,078
  Cloud ProVault  > 10 < 100 TB € 0,045 € 0,055 € 0,065
  Cloud ProVault  > 100 TB € 0,039 € 0,049 € 0,058
      
  Prijzen zijn gebaseerd op een jaarcontract. Hierbij is de afname hoeveelheid wel maandelijks aan te passen.
  Opslag voor een maandelijks opzegbaar contract 20 %  
  Uw netwerkkosten afhankelijk van uw netwerkprovider